کتاب درس نامه اخلاق اسلامی ( مبانی و مفاهیم)

منابع اخلاقی

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۴:۳۰ کد : ۳۲۸۴ معرفی منابع سیر مطالعات
درس نامه اخلاق اسلامی
منابع اخلاقی

نام کتاب: درس نامه اخلاق اسلامی پدید آورنده: حضرت حجه السلام و المسلمین دکتر عنایت ا... بخشی نشر: معارف قم سال نشر: 1393 قیمت : 80000ریال کتاب درس نامه اخلاق اسلامی ازر « مقدمه و دو بخش کلیات و مبانی و مفاهیم اخلاق اسلامی» گردآوری شده است که هر بخش به مطالب مختلفی پرداخته است . نویسنده در بخش اول، چهار درس « آشنایی با دانش اخلاق اسلامی، خداشناسی، انسان شناسی و اخلاق دین » را مورد بررسی قرار داده است. یکی از اهداف اخلاق اسلامی خداشناسی انسان است که در این زمینه می خوانیم:« مسئله شناخت و معرفت خدا همانند چراغی روشنگر مسیر زندگی انسان را مشخص می کند و به آن معنا و مفهوم می بخشد. خداشناسی به ما می آموزد که با خدا، خود و دیگران چگونه رفتاری داشته باشیم تا کمالات شایسته انسانی را به دست آوریم و به هدف نهایی خلقت خویش ( قرب الهی ) برسیم.» در بخش دوم سیزده درس « فضائل اخلاق بندگی (1) ، فضائل اخلاق بندگی (2) ، فضائل اخلاق بندگی (3) ، رذایل اخلاق بندگی، فضائل فردی (1)، فضائل فردی (2)، فضائل اخلاق فردی (3)، رذائل اخلاق فردی، فضائل اخلاق اجتماعی (1) ، فضائل اخلاق اجتماعی (2)، فضائل اخلاق اجتماعی (3)، رذائل اخلاق اجتماعی (1) و رذائل اخلاق اجتماعی (2)»آمده است.

نظر شما :